Autosalon Rotterdam

rotterdam autosalonEen delegatie van CarHotSpot heeft vandaag een bezoek gebracht aan de autosalon van Rotterdam, een initiatief van een aantal lokale ondernemers om auto’s en andere automotive noviteiten te presenteren. Deelnemers aan de salon zijn onder andere Mini Dubbelsteyn, US car dealer, Pietersen US Cars & bikes, Tesla en de auto Hoogenboom groep. Over algemeen genomen staat er een breed aanbod van verschillende merken en wat vooral van belang is dat er weer eens een goed initiatief is op automotive gebied, de markt kan een positieve impuls zeker goed gebruiken.

AutoSalon Rotterdam biedt de bezoeker een breed scala aan importeur & autodealerstands, aangevuld met autogerelateerde en quality lifestyle presentaties. Een aantal gecontracteerde  partijen zijn o.a. Aston Martin, Audi, Citroën, Peugeot, Ford, Honda, Jaguar, Opel, Mazda,  McLaren, Morgan, Corvette, Porsche, Bentley, Ford USA, RAM, Mitsubishi, Ferrari, Maserati, Harley Davidson, Cadillac, Chevrolet, Mercedes, Lamborghini, Seat, Skoda, Toyota, Tesla, Volvo, Subaru, Rolls Royce, en Volkswagen en diverse bedrijfswagens.

“Octane Plein”.
Op dit plein pakken internationale deelnemers uit met zeer bijzondere Classic Dream Cars. Ook is er een elektrisch rijden plein met oa van Tesla tot Segway. Ook zijn er diverse simulatoren. Deze pleinen zorgen voor een extra beleving op de AutoSalon Rotterdam.

De Autosalon is zeker een bezoek waard, morgen 02 december is de laatste dag en als je in de gelegenheid bent is het zeker een bezoek waard.

Advertenties

Related posts