De nieuwe Porsche 911 Turbo S

De nieuwe Porsche 911 Turbo S
De combinatie 911 en Turbo staat al sinds de jaren ’70 voor ultiem rijplezier. De nieuwe Porsche 911 Turbo S Coupé en Cabriolet zorgen in die lange traditie voor een extra boost. Bij deze topmodellen staat alles in het teken van prestaties. Zo heeft de nieuwe boxermotor een vermogen van 478 kW/650 pk – 70 pk meer dan voorheen. De speciaal ontwikkelde 8-traps PDK-transmissie verdeelt de power over de vier aangedreven wielen. Resultaat: een acceleratie van 0-100 km/u in 2,7 seconden. De sprint van 0-200 km/u duurt maar 8,9 seconden. Actieve aerodynamica, het PASM sportonderstel én de Turbo-look maken de sensationele beleving compleet.

Team GP Elite en Pon Porsche Import brengen een 100% Nederlands team aan de start in de Porsche Mobil 1 Supercup. In deze prestigieuze raceklasse wordt er gereden met een 911 GT3 Cup auto in een herkenbare oranje livery. Naast deelname aan de Supercup is Team GP Elite het komende seizoen ook weer vertegenwoordigd in de Porsche Carrera Cup Benelux.

Tijdloos Licht

Op de accessoirelijst van de Porsche 356 uit 1963 stond een prachtig vormgegeven zaklamp. Die is nu terug. Het originele design gaat vandaag samen met krachtige led-technologie. Fraaie details die bleven: een met rubber omhulde magneet voor eenvoudige bevestiging en een lederen opbergetui.
U koopt m hier online

De samenwerking tussen Martini Racing en Porsche heeft iconische bolides opgeleverd. Omdat de legendarische striping nog altijd tot de verbeelding spreekt, is er nu de nieuwe Martini Racing Collection. De kleurrijke kledinglijn en de accessoires hebben een vintage tintje en zijn een ode aan de Porsche 917 “Hippie”, die deelnam aan de 24 uur van Le Mans in 1970.
u vind de volledige collectie hier

Advertenties

Related posts