De Nieuwe T-Roc

Eigenwijs design.

De T-Roc is eigenwijs. En dat zie je. De unieke LED-dagrijverlichting, grote gril en strakke lijnen laten zien wie de baas is. Maak het stoere design af door een andere dakkleur te kiezen dan de rest van de auto.

Zet het interieur naar je eigen hand.

Degene die de meeste tijd in jouw T-Roc doorbrengt, ben je hoogstwaarschijnlijk zelf. Daarom kan je het interieur helemaal afstemmen op wat jij mooi en belangrijk vindt. Zo kies je de kleur van het dashboard en de stoelen, en stel je uit de vele opties de ideale uitrusting samen.

 

Zie alles wat belangrijk is in één oogopslag.

Het moderne dashboard is uit te breiden met het Active Info Display. Op dit compleet digitale display kies je zelf wat er getoond wordt: de kaart van de navigatie, de muziek waar je naar luistert of extra informatie over jouw T-Roc. Allemaal in één oogopslag en volledig aan te passen aan jouw wensen.

Houd controle op wat er om je heen gebeurt.

De T-Roc zit vol met slimme assistentie- systemen die elke rit veiliger maken. Zo is de T-Roc uit te rusten met Side Assist, die met sensoren de omgeving rondom de auto in de gaten houdt. Zodra er iemand langsrijdt, krijg je een melding in de spiegel. Zo weet je dus of je veilig van rijbaan kunt wisselen.

De baas op elk terrein.

Durf jij van de geasfalteerde wegen af te gaan? Met het optionele 4MOTION Active Control bedien je het comfortniveau van de auto. Draai daarom de knop onder de versnellingspook naar het terrein dat jij gaat bedwingen: de sneeuw, de snelweg of de bergen. Breng de controle naar een nog hoger niveau met de individuele stand.

Advertenties

Related posts