De nieuwe Toyota Aygo Dynamic Blue voor € 9.950

Toyota presenteert een nieuwe topversie van de Aygo: de Dynamic Blue, standaard met onder meer mistlampen, lichtmetalen velgen én een royaal veiligheidspakket. Desondanks is de prijs lekker compact: snelle beslissers betalen dankzij een extra inruilwaarde van 1.500 euro slechts 9.950 euro voor de Aygo Dynamic Blue.

Advertenties

Voor kopers van de Aygo Dynamic Blue blijft er weinig te wensen over. De rijke standaarduitrusting bestaat uit onder meer airconditioning, een radio/CD-speler met vier luidsprekers en USB-aansluiting, een toerenteller, 14-inch lichtmetalen wielen en mistlampen aan de voorzijde. Bovendien krijgt de Aygo Dynamic Blue het veiligheidspakket mee. Dat voorziet niet alleen in curtain airbags, maar ook in Vehicle Stability Control (VSC) en Traction Control (TRC).

Blauw, blauw en nog eens blauw

Speciaal voor de Aygo mengde Toyota een nieuwe kleur metallic blauw: ‘Cool Soda Blue’. Deze kleur vrolijkt óók het toch al speelse interieur op. De ringen rond de ventilatieroosters, de luidsprekeromlijsting, de stiksels op het stuur en  accenten in de stoelbekleding zijn namelijk in dezelfde kleur blauw uitgevoerd. Wie een compleet blauwe auto iets teveel van het goede vindt, kan de Aygo Dynamic Blue ook in ‘Cool White’ of ‘Charcoal Grey Metallic’ laten spuiten. Dan zijn alleen de handgrepen en buitenspiegels – net als de accenten in het interieur – in Cool Soda Blue uitgevoerd

Voor de snelle beslisser: 9.950 euro

Prijzen voor de Toyota Aygo Dynamic Blue beginnen bij 11.450 euro. In de periode tot en met 31 augustus (en bij registratie vóór 1 december 2013) ontvangen kopers bovendien een extra bonus van liefst 1.500 euro. Hierdoor is de Toyota Aygo Dynamic Blue leverbaar vanaf slechts 9.950 euro.

Related posts