Een nieuw Occasion Management Systeem

Een nieuw jaar met nieuwe mogelijkheden staat voor de deur. In het eerste kwartaal van 2020 wordt er een nieuw occasion management systeem gelanceerd.

Wat is een occasion management systeem (OMS)? Een OMS gebruikt een autodealer om zijn voorraad te beheren (statistieken, inkoopprijs enz), op zijn eigen website te plaatsen, voertuigen te vrijwaren of te naam te stellen en om voertuigen door te plaatsen naar naar advertentie en verkoop portalen van derden zoals Marktplaats, financiallease.expert, autopolski, lease.auto, carhotspot en zo nog 240 andere portalen. Je voorraad wordt altijd doorgeplaatst naar
– financiallease.expert
– autopolski.nl
– carhotspot-lease.nl
– carhotspot-budget.nl
– carhotspot.nl
– lease.auto (lease.auto kiest wel zelf of ze je voorraad doorplaatsen)

TOPoms is een verfrissen eenvoudig concept: voor een redelijke prijs alles wat de autodealer nodig heeft om zijn verkoop te optimaliseren. Zo zit er in de meeste pakketten een sitebuilder: een handige tool om samen met ons je website helemaal in jouw stijl af te maken. Heb je al een website dan is er een handige wordpress plugin of een iframe.

De prijs per maand is afhankelijk van een aantal factoren (onder andere): het aantal voertuigen in de voorraad, de extra opties, het aantal mailadressen wat je graag zou willen en het aantal koppelingen naar externe portalen.


Uniek is de mogelijkheid om de complete voorraad te adverteren op een externe website. Denk daarbij bijvoorbeeld de sportvereniging die je sponsort en waar je in plaats met een banner of linkje op de website gewoon je complete voorraad geadverteerd. Mooier,beter en creëer meer verkoopkansen.

Advertenties

Related posts