ZZPak complete administratie voor de autodealer voor maar € 59,95 per maand

visite_kaartjeklein

Voor de meeste  kleinere autodealers, is het opzetten en bijhouden van de boekhouding een noodzakelijk kwaad.

En dat is niet nodig.

Wij van ZZPAK doen in principe de hele administratie voor uw onderneming: de boekhouding, de btw-aangiften en maken de jaarrekening op. Zelfs uw aangifte inkomstenbelasting wordt vakkundig opgemaakt  en tijdig ingediend.

Hoe het werkt?

Factureren en betalen van crediteuren doe je in principe zelf.

Het enige dat je verder moet doen, is het maandelijks (digitaal) aanleveren van de bankgegevens, en maandelijks  digitaal  of per post aanleveren van jouw declaraties en facturen.

Wij verwerken deze stukken en zorgen voor tijdige indiening van de fiscale aangiften.

Tegelijkertijd richten we altijd een professionele blik op je boekhouding en geven we advies over financiële en fiscale zaken.

Vanuit onze achtergrond als fiscaal adviesbureau zijn we daarin ijzersterk: ook weer zonder poespas, maar met een nuchtere kijk op het realiseren van fiscaal voordeel en optimaliseren van je winst. Zeker in deze moeilijke tijden is het belangrijk kan je rekenen op begeleiding, tips en een goed bereikbare vraagbaak.

ZZPAK heeft jarenlange ervaring met het voeren van de financiële, personele en fiscale boekhouding voor zelfstandigen vanuit een traditioneel administratiekantoor. Met de komst van nieuwe internettechnieken is ZZPAK overgestapt op een volledig digitale omgeving. Daardoor kunnen wij de kosten zo laag mogelijk houden, terwijl we maximale, persoonlijke aandacht kunnen geven aan jou als ondernemer.

Voor een vast bedrag van EUR 59,95 (excl. btw)  per maand doet ZZPAK je volledige administratie: van boekhouding tot aangifte omzetbelasting en van jaarrekening tot aangifte inkomstenbelasting.(deze prijs geldt tot 600 boekingen per jaar)

Voor nog geen € 720,- per jaar alles geregeld! Hoeveel betaalt u nu?

Zijn er daarnaast bijzondere werkzaamheden en is er sprake van meerwerk, dan bespreken we dat vooraf met u!

Bel voor een kosteloze en vrijblijvende afspraak : 035-6243929 of mail info@zzpak.nl

Advertenties

 

Related posts